Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Slušali njegovu glazbu ili ne, svi će se zasigurno složiti s time da je jedan jedini – gospodin Glas! S ekipom Zdravlja na kvadrat družio se u kuhinji te, naravno, malo i zapjevao i pripremio obrok za prste polizati! Tko drugi nego – Jacques Houdek!



Umorni ste, iscrpljeni, malaksali, bezvoljni? Vjerojatno osjećate simptome proljetnog umora. Na pitanja što do njega dovodi te kako te simptome ublažiti odgovorio je liječnik obiteljske medicine Milan Mazalin.

U prošloj emisiji saznali ste kako izgleda proces ugradnje dentalnih implantata metodom All on 4. Proces zacjeljenja nakon zahvata najčešće traje četiri mjeseca. A kako se izrađuju trajni zubi koji se potom ugrađuju u usta pacijenta saznajte u ovotjednoj emisiji.



Ponovno se nalazimo u razdoblju godine kada su aktualne peludne alergije. Alergični možete postati u bilo kojoj životnoj dobi, a uzroci alergija mogu biti različiti. O ovoj temi više će reći stručnjakinje iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju