Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Trčanje kao vrsta tjelesne aktivnosti kod nekih izaziva otpor, a kod nekih pak naviku bez koje više ne mogu. Mnoge su dobrobiti trčanja za zdravlje, no trčati se može i na pogrešan način. Više o ovoj temi ispričali su stručnjaci.

U prošloj emisiji jedna od tema bila je hernija diska. Riječ je o stanju koje može biti degenerativno ili traumatsko, a uzroci su, kao i simptomi – različiti. Profesor Krešimir Rotim naveo je neke od mogućnosti liječenja, a u ovotjednoj emisiji taj se popis nastavlja.



Postoje određene bolesti koje su karakteristične za ljetno doba godine. Kako bi se one izbjegle i prevenirale, važno je pridržavati se savjeta stručnjaka. Zato u ovotjednoj emisiji saznajte na što je važno paziti te što treba izbjegavati.



Nakon još jedne kratke pauze, u Zdravlju na kvadrat ponovno se vježba. Zato ako za subotu nemate već isplaniranu neku vrstu tjelesne aktivnosti, posljednje minute emisije iskoristite i pridružite se trenerici Jeleni Skender!

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju