Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi emisije 'Zdravlje na kvadrat'.

Kako stati na kraj znojenju? Pretjerano znojenje problem je s kojim se susreće većina ljudi, posebice tijekom ljetnih mjeseci kada su temperature vrlo visoke. 'Zdravlje na kvadrat' stoga gledateljima donosi savjete koji mogu pomoći i ublažiti znojenje.

Novost s kojom se žene sve češće susreću jest menstrualna čašica. Pomagalo je to kod menstruacije koje se pojavilo na svjetskom tržištu. No mnoge žene, kod nas, čašicu rijetko ili uopće ne koriste. Novinari 'Zdravlja na kvadrat' istražili su zašto je to tako.

Promjene u menstrualnom ciklusu nisu neobična pojava, a mogu je uzrokovati brojni faktori. Koji su razlozi kašnjenja menstruacije istražila je novinarka 'Zdravlja na kvadrat' Vida Peterlik.

Oko polovice ljudi koji razviju trombozu nisu ni svjesni svojeg stanja, ali nastanak ugruška nije teško prepoznati. Više o ovom stanju gledatelji imaju priliku doznati u ovotjednom 'Zdravlju na kvadrat'.

Roditelji su često u nedoumici – je li bolje koristiti jednokratne ili platnene pelene koje se mogu više puta prati? 'Zdravlje na kvadrat' pomaže roditeljima i donosi odgovore.

Dentalni implantati i all-on-4 metoda novost su u dentalnoj medicini. Tko je idealan kandidat za ovu metodu, kako se radi i mogu li pacijenti ovom metodom doživotno riješiti problem svojeg zubala, gledatelji mogu otkriti u ovotjednoj epizodi 'Zdravlja na kvadrat'.

U rubrici 'Vi pitate', ekipa emisije donosi priču o bolestima putovanja.

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 05. kolovoza na Novoj TV i u nedjelju, 06. kolovoza na Doma TV, a prošlotjednu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju