Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Na našoj je glazbenoj sceni već dugi niz godina, a sada je gledatelji imaju prilike gledati u jednoj od najpopularnijih TV emisija – Tvoje lice zvuči poznato! Oduševila je dosadašnjim transformacijama, no zasigurno će gledatelji prvu transformaciju, Terezu, još dugo pamtiti!



U hladnijem dijelu godine, zimi, ljudi se najčešće povlače u svoje tople domove i izbjegavaju boravak na otvorenom. No, baš tada on je posebno važan. Osim što sunčeva svjetlost i svjež zrak pozitivno utječu na raspoloženje, boravak na otvorenom štiti i od zaraze različitim virusima koji se lakše prenose u zatvorenim prostorijama s mnogo ljudi. Više o ovoj temi ispričat će liječnik obiteljske medicine Milan Mazalin.



Izgubiti sve zube traumatično je iskustvo za svakoga. No, utješno je to što čak i u tom slučaju postoje rješenja. Jedno od najboljih i najdugotrajnijih su dentalni implantati koji se danas ugrađuju i tzv. metodom All on 4. Zahvat je složen, ali u potpunosti bezbolan.



Cijela Hrvatska, kao i Europa i svijet, nalaze se u izvanrednoj situaciji zbog panedemije koronavirusa (COVID-19). Nitko za ovo nije bio spreman, nikome nije lako, a potrebno je prilagoditi se situaciji što prije. U ovotjednoj emisiji saznajte kako se u ovome trenutku ponašati što odgovornije, a istovremeno maksimalno očuvati mentalno zdravlje.

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju