Više saznajte u ovotjednoj emisiji 'Zdravlje na kvadrat'.

Kako nastaju podočnjaci, čime su uzrokovani, tko je posebno podložan, mogu li podočnjaci nestati, mogu li nestati tamni kolutovi ispod očiju....? Bezboj pitanja koja muče mnoge od vas. Novinari "Zdravlja na kvadrat" istražili su postoji li rješenje za ovu ne tako bezazlenu pojavu.

Mislite li da možete? U pravu ste! Mislite li da ne možete? Ponovno ste u pravu. Pogađate, u "Zdravlju na kvadrat" govorit ćemo o autosugestiji. Pogledajte u ovotjednoj emisiji možemo li sami sebe uvjeriti u sve što poželimo te kako službena medicina gleda na autosugestiju.

Osteoartritis je bolest koja pogađa desetke tisuća naših sugrađana koji kao posljedicu svakodnevno trpe bolove, a kvaliteta njihovog života znatno je smanjena. Novinari "Zdravlja na kvadrat" istražili su koji su razlozi i može li se ova bolest izliječiti.Zimsko je vrijeme. Vrijeme poledice, ali i za mnoge ljubitelje, vrijeme skijanja. Ono čemu se ne nadamo i na što najmanje mislimo su padovi i lomovi. Kako se dočekati i što napraviti, ako do toga dođe u "Zdravlju na kvadrat" objasnit će primarijus Miroslav Buljan.Karcinom usne šupljine naziva se i oralni karcinom. To je jedan od deset najučestalijih uzroka smrti u svijetu. Rizik je veći kod muškaraca, a nakon 55. godine čak dvostruko veći nego kod žena. O uzrocima, prevenciji i liječenju ovoga karcinoma saznajte u novoj epizodi emisije "Zdravlje na kvadrat".Ljudi i dalje vjeruju u mnoge mitove o zdravlju, a ti isti mitovi ponekad ih ograničavaju u svakodnevnom životu.U rubrici "Vi pitate" stiže odgovor na pitanje gledatelja Darka iz Zagreba - kako se najbolje pripremiti za zimsko godišnje doba?Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 06. siječnja na Novoj TV i u nedjelju, 07. siječnja na Domi TV, a prošlotjednu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju