Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi emisije 'Zdravlje na kvadrat'.


Stopala nose težinu cijelog našeg tijela, a čukalj ili Hallux valgus najčešća je deformacija kosti u stopalu. Što ga uzrokuje i kako ga se riješiti, gledatelji mogu doznati u ovotjednom 'Zdravlju na kvadrat'.


U ovotjednom izdanju 'Zdravlja na kvadrat' gledatelji imaju priliku pogledati i što je to vitiligo ili telećak. Novinari emisije također su istražili i zašto oboljeli od vitiliga još uvijek u društvu nose stigmu i teško su prihvaćeni.


Inkontinencija, gubitak kontrole mjehura, čest je problem. Jačina urinarne inkontinencije može biti u rasponu od povremenog istjecanja urina, kada kašljete ili kišete, do potrebe za mokrenjem tako jako i naglo da ne stignete do WC-a. Kako si pomoći? Gledatelji mogu pogledati u emisiji 'Zdravlje na kvadrat'.


Meningitis je upala zaštitnih ovojnica koje obavijaju mozak i leđnu moždinu. To je bolest koja može imati teške posljedice, pa se to stanje smatra hitnim slučajem. Ekipa 'Zdravlja na kvadrat' istražila je kako se liječi meningitis.


Ovotjedno 'Zdravlje na kvadrat' donosi priču o čestim bolovima u leđima, ramenima te ozljedama kod sportaša i rekreativaca.


Bakterije su posvuda, pa tako i na našem tijelu. S nekima normalno živimo u simbiozi, a postoje i tzv. patogene bakterije koje se mogu prenijeti, primjerice, korištenjem ručnika kojim se prethodno služila druga osoba. Kako pravilno održavati osobnu higijenu, gledatelji mogu pogledati u 'Zdravlju na kvadrat'.

U redovitoj rubrici 'Vi pitate' novinari emisije govore o zubobolji na godišnjem odmoru.

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 19. kolovoza na Novoj TV i u nedjelju, 20. kolovoza na Doma TV, a prošlotjednu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju