Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Samo jedan zalogaj tzv. „comfort food-a“ odnosno „hrane za utjehu“ može trenutno poboljšati raspoloženje. No, na koliko dugo? Kada i zašto ljudi najčešće posežu za „comfort food-om“ te zašto na to treba posebno paziti za vrijeme izolacije, zna nutricionist Branimir Dolibašić.



Kožu je važno pravilno njegovati. Njezino zdravlje održava se između ostalog pravilnom prehranom, hidratacijom, ali i redovitom i odgovarajućom njegom. Kako to činiti najbolje znaju stručnjaci iz područja dermatologije.

Mnogi se u trenutnoj situaciji osjećaju nervozno, uplašeno i tjeskobno. Neizvjesnost novonastale situacije odražava se na ljude na različite načine. Zato nije rijetkost da se odlučuju potražiti psihološku pomoć.



Navikli ste da uz nju u emisiji redovito vježbate, no ovoga će se puta i ona naći u ulozi sugovornice. Magistra kineziologije Jelena Skender na kraju emisije približit će vam važnost pokreta i dati vam ideju za tjelovježbu kod kuće.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju