Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Jeste li za zimsko ili ljetno računanje vremena? Nedavno smo sat pomaknuli unatrag. I dok se s jedne strane veselimo jednom satu sna više, za mnoge zimsko pomicanje sata znači vraćanje s posla po mrklom mraku. Kako to djeluje na ljudsku psihu – saznajte u ovotjednoj emisiji.

Prepoznatljiv kao dugoprugaš, kontinuiran u svom treningu, iako bez velikih medalja, Ivan Starek svojevremeno je bio omiljen među trkačima. Njemu u čast i ove godine održat će se 32. po redu polumaraton na Jarunu na koji su pozvani svi!

Sezona gripe poklapa se s dolaskom zime. Zima nam još uvijek nije pokucala na vrata, no kako u emisiji uvijek govore o važnosti prevencije, ekipa Zdravlja na kvadrat odlučila je gledatelje unaprijed pripremiti na ovu sezonsku bolest koja može biti itekako opasna. Osobito ako su u pitanju starije osobe ili kronični bolesnici.

Hrvatska spada u zemlje s visokom potrošnjom antibiotika i to ponajviše zato što se koriste i onda kada je to potrebno, i onda kada nije. Kako bismo razjasnili način djelovanja antibiotika, potrebno je prvo razumjeti što su oni zapravo.

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 4. studenog na Novoj TV i u nedjelju, 5. studenog na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju