Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

Ako mislite da ste jedini kojima je u ožujku i travnju bilo teško, pa ste zbog toga potražili psihološku pomoć, vjerujte, niste jedini. Sada kada se situacija ponavlja, možda je čak i teža, mnogima je ta pomoć ponovno potrebna. Kako ona funkcionira i kako izvući najbolje od prosinca i ovogodišnjih blagdana, ispričale su mlade psihologinje iz NZJZ „Dr. Andrija Štampar“.

U ovotjednoj rubrici „Mala škola slastica“ Anja Alavanja Romac priprema zdravu i nutritivno bogatu verziju Stonske torte. Ovaj desert nekada se tradicionalno pripremao za Božić. Svakako zapišite recept i ako vam dođe, ovoga Božića oživite zaboravljenu tradiciju.



U ovim izazovnim vremenima u kojima se cijeli svijet našao, u LG-u su posebno ponosni na svoju raznovrsnu liniju kućanskih aparata koji doprinose stvaranju održivijeg svijeta i zdravijeg okruženja. Na koji način - otkrit će vam naš sugovornik.



Postoji čitav niz tjelesnih, ali i psiholoških, odnosno emocionalnih simptoma po kojima možemo prepoznati da nam je svega previše i da možda doživljavamo tzv. „burnout“ odnosno sagorijevanje. Uglavnom ga doživljavamo na radnom mjestu, a više o toj temi ispričala nam je psihologinja Lea Maričić.



Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju