Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Jeste li od onih koji izravno komuniciraju svoje misli i osjećaje drugima ili pak zbog očekivanja drugih radite nauštrb sebe samih pa im potom zbog toga zamjerate? Ako želite da su vam odnosi zdravi i temeljeni na iskrenosti, krenite od sebe.

Ako ste skloni alergijama, a postoji ambrozija u vašem okruženju, svakako izbjegavajte ta područja, kao i boravak u prirodi kada je koncentracija peludi u zraku najveća. Više o ovoj biljci koja mnogima trenutno izaziva smetnje saznajte u ovotjednoj emisiji.



U Hrvatskoj su pronađene 52 vrste komaraca, od kojih je u našem području najpoznatiji tzv. tigrasti komarac. Boravak u prirodi koji većina ljudi češće prakticira ljeti nego zimi pokvariti mogu i krpelji. Važno je znati pravilno se zaštititi.



Minute na kraju emisije posvećene su vježbanju. Magistra kineziologije Jelena Skender ponovno će vas kroz pokret motivirati za svakodnevnu tjelovježbu. Pridružite joj se!



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju