Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Centralno grijanje isušuje zrak, i to stvara velike probleme našem organizmu, točnije pogoduje infekcijama dišnog sustava. Zato bi bilo dobro na radijatore staviti posudice s vodom ili nabaviti ovlaživače prostora. Više o ovoj temi saznajte u ovotjednoj emisiji.



Intolerancija na hranu ozbiljno je medicinsko stanje kojim se danas na različite načine manipulira. Ekipa Zdravlja na kvadrat ovoga tjedna za vas je potražila odgovore na pitanja - što zapravo podrazumijeva pojam intolerancije, kako dokazati da imamo intoleranciju na određenu vrstu hrane te kome se obratiti ako na nju posumnjamo.

Predsjednica Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku Hrvatskog sabora Ines Strenja Linić iznijela je konkretne podatke koji upućuju na loše stanje psihijatrijske skrbi za djecu i mlade u Republici Hrvatskoj. I zato je ekipa emisije o tome zašto nam nedostaje ustanova, ali i liječnika - psihijatara koji bi skrbili o djeci i mladima kojima je to potrebno te kako ovaj problem riješiti razgovarala upravo s njom.



Jedite puno povrća, povrće bi trebalo biti sastavni dio svačijeg jelovnika, povrće ne deblja, povrće je bogato vlaknima i organizam ga zato jako dobro probavlja… mogli bismo nastaviti i dalje, no shvatili ste poantu – povrće je zdravo.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 8. prosinca na Novoj TV i u nedjelju, 9. prosinca na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju