Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

„Mogu pojesti i pečenog vola, obožavam hamburgere, pizze, čips. Obožavam tu nezdravu hranu, a ugljikohidrati su mi najdraži izvor hrane“. Iskreno je pred našim kamerama rekao pjevač Marko Kutlić. Govorio je i o nogometu, plivanju, teretani, šahu, trčanju, povredama ramena, duševnom miru, ali i najvećoj ljubavi – svojoj djeci. Sve to pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Na pregled u Polikliniku Magnolija ovog puta došla je naša poznata glumica Ana Begić Tahiri. Koju je pretragu napravila, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat! Uz to, upoznat će te i liječnicu gastroenterologije Ivanu Mikolašević koja će, prvi put pred kamerama, objasniti kako se Covid pacijenti liječe fekalnom transpalntacijom.



Popis raznoraznih alergija raste iz tjedna u tjedan. Breza, čempres, hrast, grab, jasen, platana, lijeska, mnogim alergičarima, već sad, stvaraju goleme probleme. Što nam donosi peludni kalendar za svibanj, ali i mjeseci ispred nas te čega se treba paziti, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Njezine simptome opisao je otac medicine Hipokrat. Migrena je bol koja se javlja u jednoj polovici glave. Češće od nje pate žene, a ne treba je uspoređivati s običnom glavoboljom. Migrene, najčešće, narušavaju kvalitetu života. Mogu li se trajno izliječiti, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Čukalj ili “vražja kost sa strane” kako se naziva u narodu može uzrokovati jake bolove i otežava kretanje u određenoj obući. Stoga je ljudima koji imaju čukljeve teško pronaći odgovarajuću obuću. Liječnik Milan Milošević, u Zdravlju na kvadrat, objasnit će vam kako si možete pomoći i koja su krajnja rješenja?



Iako je koprivu na našim tržnicama danas teško pronaći, ponekad bi si uistinu trebali dati truda. Blagodati koprive za naš organizam – nemjerljive su. Koje su i što sve kopriva sadrži, U Zdravlju na kvadrat, našoj Tatjani objasnila je nutricionistica Darija Vranešić Bender.



Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju