Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Pravo osvježenje na hrvatskoj glazbenoj sceni mladi je glazbenik Matija Cvek. Sam piše svoje pjesme, a publika itekako prepoznaje njegov talent! U emisiji Zdravlje na kvadrat pogledajte što je sve otkrio o sebi i svakako zapišite recept za jelo koje je pripremio!

 

Iako se ljeto bliži svom kraju, tu i tamo nas još uvijek znaju iznenaditi visoke temperature. Kako vježbati ljeti, što se preporuča, a što bi se trebalo izbjegavati, zna liječnik obiteljske medicine Milan Mazalin.

Voda je izvor života. Pijemo ju svakodnevno. U emisiji Zdravlje na kvadrat doznajte kako ona zapravo utječe na naš organizam, za što nam je sve potrebna te koja vrsta vode može posebno blagotvorno djelovati na naše tijelo.

 

S dječjim ortopedom ekipa emisije Zdravlje na kvadrat popričala je o tome jesu li školske torbe štetne za kralježnicu mališana u razvoju. Naime, problem nije samo u težini torbe nego i u tome što se djeca danas sve manje kreću.

 

 

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju