Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Zbog pandemije koronavirusa stalo je gotovo sve. Pa su tako prazne zjapile i čekaonice liječničkih ordinacija. Kako u ovo vrijeme funkcionira opća, odnosno obiteljska medicina te kako izgleda kontakt s pacijentima ispričao je liječnik Ino Protrka.

U emisiji se često govorilo, a osobito sada u vrijeme koronavirusa, o važnosti očuvanja mentalnog zdravlja. U ovotjednoj emisiji svoju priču ispričala je mlada djevojka koja može biti pravi primjer za održavanje pozitivnog razmišljanja u teškim situacijama. Osim pozitivnog stava, pokrenula je i vlastiti posao. Upoznajte Ninu Vrdoljak!



Hrvatska kreće s popuštanjem mjera. Kako će nam život izgledati narednih tjedana, kakva su očekivanja vezana uz ponašanje virusa narednih mjeseci i kolika je šansa da se ponovno vrati na jesen ispričao je epidemiolog Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo – Bernard Kaić.



Na kraju emisije magistra kineziologije Jelena Skender predstavit će vam novu ideju za vježbanje. Ako se i ne možete inače natjerati na tjelovježbu sami, iskoristite ove minute u emisiji i pridružite joj se u razgibavanju!



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju