Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Frano Ridjan, šarmantan i simpatičan voditelj koji već godinama osvaja simpatije gledatelja, nedavno je postao novo lice Nove TV! U rijetkim slobodnim trenucima voli ponešto skuhati svojoj supruzi i sinu, pa je za gledatelje emisije Zdravlje na kvadrat otkrio čak tri nova recepta!



Rijetki su oni koji su upoznati sa bakterijskim prerastanjem tankoga crijeva, a ono je nažalost danas sve češće i nije bezopasno. Kako prepoznati simptome, kada se javiti liječniku i kako držati ovo stanje pod kontrolom, znaju stručnjaci.



Indira Levak svima je poznata kao energična, simpatična i vedra osoba koja ne skida osmijeh s lica i uvijek je u pokretu! Pogotovo otkada u kući posjeduje vlastitu teretanu sa spravama koje izrađuje njezin suprug. U ovotjednoj emisiji pogledajte kako i koliko često vježba te tko joj je u tome najveći saveznik!

Infekcija humanim papiloma virusom, odnosno HPV-om, glavni je uzročnik raka vrata maternice od kojeg u Hrvatskoj godišnje obolijeva nešto više od 300, a umire oko 100 žena. O tome kako ovu bolest prevenirati, raspravljalo se na panel raspravi u Ministarstvu znanosti i obrazovanja.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju