Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Ivan Dečak javnosti je poznat kao frontmen poznatog hrvatskog benda 'Vatra', zaigran, vrckav i simpatičan dečko iz Virovitice. Ekipu Zdravlja na kvadrat oduševio je svojom jednostavnošću, spontanošću i dobrom voljom. Pogledajte što ujutro kod kuće sebi i svojoj djeci priprema kada god stigne.



S doktoricom Nives Pustišek, specijalisticom dermatovenerologije, ekipa emisije razgovarala je o atopijskom dermatitisu. Riječ je o kronično recidivirajućoj upalnoj bolesti kože. Karakterizirana je sa tri osnovna simptoma – svrbežom, suhom kožom i crvenilom koje zovemo ekcem. U emisiji doznajte kako se liječi atopijski dermatitis.



U rubrici Zdrave navike ekipa emisije razgovarala je s Mirnom Medaković. Otkad je postala majka dviju preslatkih blizanki, teško pronalazi vrijeme za vježbanje. Kineziologinja Martina pokazat će joj nekoliko jednostavnih vježbi koje joj neće oduzeti puno vremena, ali će njima učiniti nešto dobro za svoje tijelo.



Smijemo li izlaziti van s mokrom kosom ili ćemo dobiti upalu mozga, hoćemo li bolje vidjeti ako jedemo mrkvu, usporava li kava rast i ostaje li žvakaća guma u tijelu zaista 7 godina? Na pitanje je li sve ovo istina ili su to mitovi o zdravlju, odgovara liječnik obiteljske medicine Milan Mazalin.

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju