Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Savršen par cipela s visokom petom učinit će da svaki odjevni odabir izgleda bolje, no uz koje rizike? Nije tajna da visoke potpetice imaju negativne utjecaje na zdravlje, ali to ne sprječava žene da ih nose – neke povremeno, neke svakodnevno. Ekipa 'Zdravlja na kvadrat' istražila je koju cijenu će naše zdravlje platiti za lijep izgled nogu.

Svaki roditelj zna da je najlakši način za pridobiti minutu ili dvije mira, staviti dijete pred televizor ili ekran računala. Filmovi, serije, video igre vrlo su često prepuni nasilnog sadržaja, a istraživanja još uvijek nisu jednoznačna oko toga kako nasilje s ekrana utječe na djecu. Hoće li dijete postati agresivnije ako je izloženo takvim sadržajima i može li razviti ovisnost o njima, gledatelji će doznati u 'Zdravlju na kvadrat'.

Svi znamo da je voće i povrće vrlo zdravo, no svježe iscijeđeni sokovi i smoothieji u prednosti su u odnosu na svježe namirnice jer pomoću njih u naš organizam brže unosimo veću količinu zdravih sastojaka u koncentriranom obliku. Puno toga zanimljivoga o zdravim sokovima i smoothiejima otkrivaju Mihaela Brijak Devescovi i nutricionistica Alma Bunić.

Diplomirana kineziologinja i fitness trenerica Adriana Strabić objasnit će gledateljima 'Zdravlja na kvadrat' čemu služe vježbe tzv. dinamičkog stretchinga te kako ih pravilno izvoditi!



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 30. lipnja na Novoj TV i u nedjelju, 01. srpnja na Domi TV, a prošlotjednu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju