Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Talentirani glazbenik Filip Rudan gost je u ovotjednoj emisiji Zdravlje na kvadrat. Na jednom vrlo neobičnom mjestu vježbao je s našim Daliborom, ali i pričao o svojoj ljubavi prema teretani, boksu, prehrani, pretilosti u djetinjstvu, dječjem bullying-u, vjernosti, ali i o tome kako se pretvorio u muškaraca za kojim uzdišu djevojke?!



Što su bubrežni kamenci, zašto i kako nastaju, što ti sitni kristalići mogu napraviti našem organizmu te mogu li napustiti naš organizam bez bolova i ikakve veće komplikacije? Sve to doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat. 



Hoću li se zbog kontracepcijskih pilula udebljati, odlakaviti? Hoću li ikad roditi dijete? To su najčešća pitanja koja mlade djevojke često postavljaju liječnicima. Koliko žena koristi ovu metodu te kakvo je stanje s maloljetničkim trudnoćama, u Zdravlju na kvadrat otkrila nam je ginekologinja Šikanić Dugić.



O važnosti ginekologa u trudnoći, redovitim ginekološkim pregledima, njihovom broju dok traje trudnoća te svim ostalim stanjima žene za vrijeme trudnoće, za gledateljice, ali i gledatelje Zdravlja na kvadrat, odgovore smo tražili u Poliklinici Magnolija. 



Glatku i lijepu kožu mnogi žele. Ali ponekad na proširene pore jednostavno ne možemo utjecati. Zanima vas kako proširene i začepljenje pore držati pod kontrolom te što raditi s miteserima i prištićima? Zdravlje na kvadrat ima odgovore.



Uživate u jelu, ali ne u onome što se događa nakon toga. Prilegnete kako biste odmorili, a zatim se probudite s bolnim osjećajem žarenja u prsima i trbuhu. U Zdravlju na kvadrat govorimo o žgaravici. Zašto ju netko dobiva, a netko ne, doznajte u ovotjednoj emisiji. 



Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju