Više saznajte u ovotjednoj emisiji

Mladi psiholog Nikola Greb napisao je knjigu naslova „Snaga ljudskih vrlina“. O toj temi razgovarao je u ovotjednoj emisiji s Anjom Alavanjom Romac istaknuvši kako je vrlo važno znati osvijestiti si vlastite vrline. I to zato što na taj način brinemo o vlastitom mentalnom zdravlju koje je u ovim vremenima pod posebnim izazovima te istovremeno dajemo svoj doprinos društvu.
U ovotjednoj emisiji ponovno je na redu rubrika „Mala škola slastica“. Svakako si zapišite recept za vrlo ukusnu, zdravu verziju pralina od kesten pirea!

Neodgovarajuća prehrana osim različitim bolestima može rezultirati i prekomjernom tjelesnom težinom. Je li nam sklonost debljanju zapisana u genima ili odgovarajućom prehranom možemo prevenirati višak tjelesne težine? Više o ovoj temi saznajte u ovotjednoj emisiji.

Osjećaj suhoće ili tzv. pijeska u oku, umor, peckanje, a s druge strane ponekad i suzenje oka... sve to povezujemo s tzv. sindromom „suhog oka“ odnosno poremećajem suznog filma. U posljednje vrijeme struka je primijetila da i nošenje maski utječe na razvoj suhoće oka. Kako ju spriječiti zna docent Igor Petriček.

Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju