Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Veganstvo podrazumijeva filozofiju, ali i način života koji nastoji isključiti sve oblike iskorištavanja životinja i životinjskih proizvoda za hranu. U emisiji ćete upoznati Marijanu koja ne samo da je veganka, nego se u svom životu vodi i načelima „održivog razvoja“, a njezina će vas priča zasigurno inspirirati.



„Higijena je pola zdravlja“ – tako se barem kaže. Koliko puta dnevno se treba tuširati, a koliko puta prati ruke te je li poželjno dijeliti higijenske predmete poput britvice i četkice za zube? U ovotjednoj emisiji kroz rubriku „zdravstvena iskaznica“ saznat ćete zanimljive činjenice o svakodnevnim higijenskim navikama.

Infekciju mokraćnog sustava nazivamo cistitisom. Najčešće je uzrokovana bakterijama. U ovotjednoj emisiji saznajte što sve osim bakterija može uzrokovati cistitis, po kojim simptomima ga možemo prepoznati i zašto uglavnom pogađa žene. Odgovore na sva ova pitanja zna liječnica obiteljske medicine Helena Šimurina.



Slavka Sobina navikli smo gledati u kazalištima i na ekranu. Njegova profesija i strast je gluma. No onda kada nije rastrgan različitim obvezama, stigne i vježbati. Ne samo zbog održavanja dobrog izgleda, nego i zbog zdravlja. Pogledajte kakav trening si je odabrao za kamere Zdravlja na kvadrat!



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 16. ožujka na Novoj TV i u nedjelju, 17. ožujka na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju