Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Marka Grubnića navikli ste pratiti u svijetu mode, u posljednje vrijeme i na plesnom podiju, a sada ćete upoznati njegovo sasvim novo izdanje! Za Zdravlje na kvadrat otkrio je koliko često vježba u teretani i kojih zdravih navika se pridržava.



Smoothieji su idealan obrok za početak dana ili međuobrok. U ovotjednoj rubrici „Mala škola smoothieja“ otkrijte još jedan ukusan recept!

Crohnova bolest i Ulcerozni kolitis najčešće su i vrlo komplicirane upalne bolesti crijeva. Ekipa emisije Zdravlje na kvadrat saznala je odgovore na pitanja što može biti okidač za njihov razvoj, kako pacijenti žive s njima te kako ih držati pod kontrolom.



Stigli su ljetni mjeseci tijekom kojih smo sve češće izloženi suncu. Njegovo zračenje vrlo je štetno, a upozorenja stručnjaka i dalje prolaze nezapaženo, unatoč sve većem porastu broja novootkrivenih melanoma. U ovotjednoj emisiji poslušajte važne savjete za zaštitu od sunca.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju