Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

U ovotjednoj rubrici Zdravstvena iskaznica doktor Mazalin daje nekoliko savjeta za zaštitu od bolesti u zimskim mjesecima. Što se preporuča, a što biste trebali izbjegavati, saznajte u ovotjednoj emisiji.

Dentalni implantati predstavljaju nadomjeske za prirodne zube u slučaju da smo ih zbog neke bolesti usne šupljine ili neke vrste traume izgubili. Kako se ugrađuju implantati i zašto tražiti što kvalitetnija rješenja, ispričat će doktor Stanko Miletić.



Svake godine u prosincu održava se humanitarna utrka kroz centar grada Zagreba - Advent run! Ove godine tema utrke je melanom, a trči se kako bi se podigla svijest o važnosti prevencije kada je u pitanju ova zloćudna bolest!



Tjelovježba nije poželjna, već nužna aktivnost! Ponekad je teško pronalaziti motivaciju za kretanjem i vježbanjem, osobito u hladnim zimskim mjesecima. No zato je tu trenerica Jelena Skender koja iz tjedna u tjedan donosi nove ideje za provođenje barem malo vremena u pokretu!



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju