U rubrici 'Vi pitate' novinari 'Zdravlja na kvadrat' tražili su odgovor na pitanje koja je to najmanja kost u ljudskom tijelu.

Osjećate li nekada da vam je trbuh napet kao lopta? Dogodi li vam se da zbog nadutosti ne stanete u najdraže hlače? 'Zdravlje na kvadrat' gledateljima donosi priču o tome kako izbjeći nadutost, zašto do nje dolazi i kako si pomoći.

Često možete vidjeti ljude koji, prije nego što kupe proizvod, čitaju deklaraciju, posebice kad je u pitanju kozmetika. Svijest se, kod nas, lagano mijenja i sve se više traže prirodni kozmetički proizvodi. Ekipa 'Zdravlja na kvadrat' istražila je kakvi su to proizvodi.

Liposukcija je jedan od najpopularnijih estetskih zahvata. Gotovo svi znaju za nju, a neki su je i isprobali. Ako ste ikada razmišljali o tome da se podvrgnete ovom zahvatu, emisija 'Zdravlje na kvadrat' donosi priču koja vam može biti od koristi.

Hijaluronski fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard kada je riječ o popunjavanju bora lica. Zašto je to tako, istražili su novinari 'Zdravlja na kvadrat'.

Inhaliranje pomaže u liječenju i smanjenju simptoma čitavog niza respiratornih bolesti: kod astme, bronhitisa, alergija.... Ekipa 'Zdravlja na kvadrat' istražila je kako inhaliranje može pomoći kod prehlade.

Način na koji gledamo i percipiramo okolinu navika je koju smo stekli tijekom života. Međutim, moguće je i trenirati vid! Kako? Gledatelji imaju priliku doznati u ovotjednom 'Zdravlju na kvadrat'.


Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' danas na Novoj TV i u nedjelju, 21. svibnja na Doma TV, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju