Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Pelud je definiran kao najsnažniji prirodni aeroalergen i najčešći uzročnik alergijskih bolesti dišnog sustava, osobito u razvijenim zemljama. Više informacija o trenutno aktualnim peludnim alergijama ekipa emisije saznala je od Barbare Stjepanović, voditeljice laboratorija za aerobiologiju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.

Anita Matić Delić hrvatska je kazališna, televizijska i filmska glumica. Upisala je tečaj makrobiotičke kuhinje i od tada sebi i svojoj obitelji priprema ukusne, a zdrave obroke visoke nutritivne vrijednosti. Jedan takav recept podijelila je i s ekipom Zdravlja na kvadrat!



Znate li koja je najveća, a koja najmanja kost u ljudskom tijelu? Čemu služe kosti, a čemu zglobovi? Liječnici u ovotjednoj emisiji govore o najčešćim ozljedama na kostima i zglobovima, kao i o najčešćim bolestima koje ih zahvaćaju te kako ih liječiti.



Mladi ljudi petak navečer najčešće provode s društvom vani. Ali ne i djevojke koje ćete upoznati u ovotjednoj emisiji! One naime velik dio svog slobodnog vremena provode trčeći. Čak tri puta tjedno! Neka njihova motivacija inspirira i vas.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 23. ožujka na Novoj TV i u nedjelju, 24. ožujka na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju