U rubrici 'Zdravlje s poznatima' gledatelji imaju priliku upoznati jednu drugačiju Barbaru Vicković

Istraživanja pokazuju da svega 30 posto građana Hrvatske pere ruke nakon obavljanja nužde! Pranjem ruku smanjuje se vjerojatnost od respiratornih viroza, gripe i prehlade za 30 posto, a od crijevnih viroza za čak 50 posto. 'Zdravlje na kvadrat' donosi priču o bolestima prljavih ruku.

Čarobna formula H2O neophodna je za život i zdravlje ljudi. Jeste li razmišljali u kojoj mjeri trebamo unositi vodu u organizam i što se s nama događa kada ne pijemo dovoljno vode? Odgovore su potražili novinari emisije 'Zdravlje na kvadrat'.



Trudnoća je izazov za svaku ženu, a u moru informacija ponekad se zaboravi na najvažnije stvari. Ekipa emisije istražila je koja suvremena pomagala mogu olakšati to izazovno vrijeme i promjene na ženskom tijelu.



Kada se nekoj bolesti ne zna pravi uzrok, ili nema načina ili potrebe liječiti ga, onda se liječe samo simptomi. To se zove simptomatsko liječenje. O tome, ali i samoinicijativnom uzimanju lijekova 'Zdravlje na kvadrat' donosi priču!



Imati čir na želucu ili dvanaesniku znači mnoga odricanja. Slatkiši, čokolada, masna hrana, mlijeko… sve postaje prošlost. Kakva je to bolest i kako se liječi, gledatelji mogu doznati u 'Zdravlju na kvadrat'.



U ovotjednom izdanju emisije nastavlja se priča o dentalnim implantatima i all-on-4 metodi. Novinari 'Zdravlja na kvadrat' istražili su tko je idealan kandidat za ovu metodu, kako se izvodi te radi li se o doživotnom rješenju.



Ona je kazališna, filmska i televizijska glumica koja će govoriti o svojim četrdesetima, simbiozi tijela i duha, mentalnoj higijeni, te o tome kako održava svoju vitku liniju. U rubrici 'Zdravlje s poznatima' gledatelji imaju priliku upoznati jednu drugačiju Barbaru Vicković!

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 22. travnja na Novoj TV i u nedjelju, 23. travnja na Doma TV-u, a prošlotjednu epizodu u kojoj je gostovao liječnik, ali i političar Drago Prgomet pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju