Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Poznati glumac i nekadašnji televizijski voditelj Kristijan Ugrina u svom životopisu ima velik broj uloga, a dobro mu stoji i ona s kuhačom u ruci! Što ima novo kod njega, kako se hrani i što inače voli kuhati otkrio je u rubrici „Kuhanje s poznatima“.



Ovih su dana svi u strahu za svoje tjelesno zdravlje, a pred velikim izazovom je nažalost i ono mentalno. Upravo zato ekipa Zdravlja na kvadrat podsjeća vas na važnost njegova očuvanja.



Ostati kod kuće jednima predstavlja problem, a drugima priliku za obavljanje različitih aktivnosti kojima se prije nisu stigli posvetiti. I inače, ali osobito u ovoj situaciji, kvalitetan san, uravnotežena prehrana i tjelovježba izuzetno su važni.



Tjelovježba je osobito važna sada kada vrijeme provodimo kod kuće i nemamo mogućnost kretati se kako i koliko želimo. Nove ideje za pokret, sada prijeko potrebne, za vas je pripremila magistra kineziologije Jelena Skender!

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju