Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

„Better Future of Healthy Ageing“ odnosno „Bolja budućnost za zdravo starenje“ naziv je jedine konferencije koja se održava ovoga proljeća u sklopu predsjedanja Hrvatske Vijećem Europske unije. O temama i cilju konferencije govorili su organizatori.



Nakon Male škole smoothieja, pa zatim juha, namaza i umaka, na redu je treća sezona – „Mala škola slastica“. Anja Alavanja Romac opet će vam iz tjedna u tjedan donositi jednostavne, a zdrave recepte kojima, ako ste sladokusci, nećete odoljeti!

Kava djeluje kao antioksidans. Pomaže kod osjećaja depresije, daje energiju i djeluje na kreativnost kod ljudi. Kod sportaša se, napominje, pokazalo da su snažniji i izdržljiviji nakon dvije šalice kave. No, može imati i štetne učinke na naš organizam, a i stvoriti ovisnost kod ljudi. Više o ovom, mnogima omiljenom napitku, u saznajte u ovotjednoj emisiji.



Posljedice ovisnosti o alkoholu, kockanju ili pak društvenim mrežama odražavaju se na tjelesno, psihičko zdravlje, ali i na društveni život mladih. Od razvitka ovisnosti moguće ih je zaštititi jedino edukacijom i dobrim primjerom. Zato ova odgovornost leži na cijelom društvu.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju