Ako ste u potrazi za zdravim, ukusnim i brzim doručkom, ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat'.

Glavobolja i migrena spadaju u tegobe na koje se moderan čovjek najviše žali. Stres, preopterećenost organizma, umor, nepravilna prehrana, ali i navika da se prepiremo i svađamo uvelike utječu na naše fizičko i psihičko zdravlje. Migrenu i glavobolju možemo razlikovati po načinu na koji se javljaju, intenzitetu boli i popratnim smetnjama. 'Zdravlje na kvadrat' istražuje kako si pomoći!

 

U ovotjednom izdanju 'Zdravlja na kvadrat' govorit će se o krioterapiji. To su razni postupci liječenja ledom. Točnije, oni obuhvaćaju primjenu različitih sredstava za pothlađivanje ili smrzavanje u svrhu liječenja, ali i estetike.

Čak 80 posto vanjskih čimbenika starenja uzrokuje UV zračenje. Stoga zaštita od sunca, koja je neophodna za očuvanje zdrave kože, istodobno predstavlja i zaštitu od starenja. 'Zdravlje na kvadrat' donosi savjete o tome kako koži pružiti ispravnu zaštitu i njegu.

Tetoviranje je nekad bilo čudo u svijetu, a danas je svakodnevica mnogima. No ipak, za neke je i dalje kontroverza. Prateći trendove ove sve raširenije pojave, urednik emisije 'Zdravlje na kvadrat' otišao je na tetoviranje pa donosi priču o tetoviranju, ali i načinu održavanja tetovaža.

Ako ste u potrazi za zdravim, ukusnim i brzim doručkom, ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat'. Zeleni smoothie, ne samo da se može pripremiti i zatvorenim očima, nego će vam i pomoći u mršavljenju.

Brojne mame odmah počnu dojiti bez ikakvog problema, ali jednako tako postoje i one kojima to ne ide baš tako lako. Zato postoje proizvodi koji pomažu kod problema koji se mogu pojaviti pri dojenju. 'Zdravlje na kvadrat' donosi priču o izdajanju i pohranjivanju majčinog mlijeka.

Gledateljicu Marijetu iz Splita zanimalo je koja je to dobra i efikasna dijeta. Novinari emisije 'Zdravlje na kvadrat' potražili su odgovore, a gledatelji ih mogu pogledati u ovotjednoj rubrici 'Vi pitate'!

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 03. lipnja na Novoj TV i u nedjelju, 04. lipnja na Doma TV, a prošlotjednu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju