Vidno iznervirana...

Nakon što je Kristina Mandarina napustila Farmu te poručila kako će ih sve iznenaditi njezin odabir gazde, među farmerima se uvukla lagana nervoza. Maji, donedavnoj gazdarici, jutro nakon pada tjednog zadatka nije bilo ugodno. ''Ja sam jučer imala baš težak dan nakon što smo saznali da smo pali, ali ja sam iskrena prema sebi. Razmišljala sam, možda sam mogla biti malo više prodorna, ne autoritativna, već malo više gnječiti'' otkrila je Maja, kao i tko bi po njoj bio dobar gazda, odnosno gazdarica: ''Mislim da bi Dora mogla biti dobra nova gazdarica, ona ima te neke segmente vođe, samo da ne pretjera sa stegom''Kako se Josip najviše zbližio s Kristinom, uvjeren je kako će upravo on vladati idućim tjednom, no s njim mišljenje ne dijeli Prince: ''Ako će biti iznenađenje, onda je to Silvio!'' uvjeren je.
Ukoliko Silvio postane novi gazda, to se zasigurno nikako neće svidjeti Zdenki, koja više ne može tolerirati njegovo ponašanje na farmi. ''On samo stoji za stolom i samo razmišlja što bi jeo, ili vježba!'' kazala je Zdenka vidno iznervirana te dodala: ''Svi se samo motaju, non stop se otvara frižider, sve je prljavo, ne bi uzeli metlu u ruku!''

Kakvo iznenađenje je Kristina Mandarina pripremila za farmere, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Farma More i Maslina'! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju