Saznajte zašto ga je nemoguće ne voljeti...

Ali Nedžat Karasu moćan je i bogat mladi poslovni čovjek. Jedino do čega mu je stalo su bili uspjeh i potraga za adrenalinom u različitim pustolovinama kao što su automobilske utrke. 

Međutim, sve se to promijenilo iz dva razloga: pronašao je osobe do kojih mu je zaista stalo. To je, u prvom redu, Kan koji mu je pokazao što je istinska ljubav. Međutim, Ali Nedžat i s Naz gradi poseban odnos.

Ali Nedžat i Kan

Na zabavi je Kanova majka stala pred Ali Nedžata, izjavila da je Kan njegov sin i počinila samoubojstvo. Iako je napravio test očinstva, Ali Nedžatu je svejedno je li Kan njegov biološki sin. Rekao je da će ga u svakom slučaju voljeti nemjerljivo.

Ali Nedžet je odlučio svo svoje vrijeme usmjeriti prema odgoju dječaka. Ozbiljno je shvatio ulogu, zaštitio Kana i donio mu sreće u život. Ali Nedžet je svakako ispravan uzor Kanu, a kod Naz je pronašao podršku i razumijevanje.

Ali Nedžat i Naz

Ali Nedžat i Naz su se, kako vrijeme prolazi, počeli sve više otvarati jedno drugome. Počeli su iskreno razgovarati, razmijenjivati osjećaje i misli. Imaju povjerenja jedno u drugo i sudbina ih neprestano spaja.

Međutim, Naz je još shrvana zbog kraha braka s Umutom te pokušava svoj i Ali Nedžatov odnos svesti na prijateljski. Iako joj je Ali Nedžat nekoliko puta natuknuo da prema njoj ima snažne osjećaje, Naz još nije spremna poći u tom smjeru

 

Pogledajte najbolje trenutke između Ali Nedžata, Naz i Kana koje smo pripremili za vas!

 

 

Ankete

(7154) Je li se vama Ali Nedžat već uvukao pod kožu?

Prikaži rezultate Ukupno519

Ne propustite seriju 'Kazna' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju