Saznajte zašto ga je nemoguće ne voljeti...

Ali Nedžat Karasu moćan je i bogat mladi poslovni čovjek. Jedino do čega mu je stalo su bili uspjeh i potraga za adrenalinom u različitim pustolovinama kao što su automobilske utrke. 

Međutim, sve se to promijenilo iz dva razloga: pronašao je osobe do kojih mu je zaista stalo. To je, u prvom redu, Kan koji mu je pokazao što je istinska ljubav. Međutim, Ali Nedžat i s Naz gradi poseban odnos.

Ali Nedžat i Kan

Na zabavi je Kanova majka stala pred Ali Nedžata, izjavila da je Kan njegov sin i počinila samoubojstvo. Iako je napravio test očinstva, Ali Nedžatu je svejedno je li Kan njegov biološki sin. Rekao je da će ga u svakom slučaju voljeti nemjerljivo.

Ali Nedžet je odlučio svo svoje vrijeme usmjeriti prema odgoju dječaka. Ozbiljno je shvatio ulogu, zaštitio Kana i donio mu sreće u život. Ali Nedžet je svakako ispravan uzor Kanu, a kod Naz je pronašao podršku i razumijevanje.

Ali Nedžat i Naz

Ali Nedžat i Naz su se, kako vrijeme prolazi, počeli sve više otvarati jedno drugome. Počeli su iskreno razgovarati, razmijenjivati osjećaje i misli. Imaju povjerenja jedno u drugo i sudbina ih neprestano spaja.

Međutim, Naz je još shrvana zbog kraha braka s Umutom te pokušava svoj i Ali Nedžatov odnos svesti na prijateljski. Iako joj je Ali Nedžat nekoliko puta natuknuo da prema njoj ima snažne osjećaje, Naz još nije spremna poći u tom smjeru

 

Pogledajte najbolje trenutke između Ali Nedžata, Naz i Kana koje smo pripremili za vas!

 

 

Je li se vama Ali Nedžat već uvukao pod kožu?

glasova:

Ne propustite seriju 'Kazna' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju