Od samog izlaska na scenu pa sve do posljednjeg takta pjesme pa i nakon izvedbe energija publike nije jenjavala!

Miljenik publike, a osobito pripadnica ljepšeg spola, Zdravko Čolić došao je na pozornicu showa zahvaljujući transformaciji Matka Knešaureka koji je izveo hit ''Ruška''.


 

Matko se pojavio u admiralskom odjelu, a nitko nije mogao ostati imun na takvog šarmera što je rezultiralo grudnjacima na pozornici nakon nastupa.

Nalikuje li vam Matko na Zdravka Čolića?

glasova:

 

Zdravko Čolić, poznatiji kao Čola, Sarajlija je koji već u ranim danima šarmirao svirajući gitaru i osvajajući ženska srca. Prva službena grupa u kojoj je nastupao zvala se Ambasadori te je dvije i pol godine bio njihov pjevač.

Pjesmom ''Gori vatra'' 1973. godine nastupao je u Luksemburgu na Euroviziji. Iako se nije visoko plasirao Čoli je taj nastup bio vjetar u leđa i početak njegove prave glazbene karijere koja je doživjela vrhunac krajem 70-ih.

Pjesma ''Ruška'', koju je izvodio Matko Knešaurek objavljena je 1985. godine na ploči naziva "Ti si mi u krvi". Istoimena pjesma jedna od njegovih najljepših pjesama i najdirljivijih balada sna ovim prostorima.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju