Od samog izlaska na scenu pa sve do posljednjeg takta pjesme pa i nakon izvedbe energija publike nije jenjavala!

Miljenik publike, a osobito pripadnica ljepšeg spola, Zdravko Čolić došao je na pozornicu showa zahvaljujući transformaciji Matka Knešaureka koji je izveo hit ''Ruška''.


 

Matko se pojavio u admiralskom odjelu, a nitko nije mogao ostati imun na takvog šarmera što je rezultiralo grudnjacima na pozornici nakon nastupa.

Ankete

(6973) Nalikuje li vam Matko na Zdravka Čolića?

 

Zdravko Čolić, poznatiji kao Čola, Sarajlija je koji već u ranim danima šarmirao svirajući gitaru i osvajajući ženska srca. Prva službena grupa u kojoj je nastupao zvala se Ambasadori te je dvije i pol godine bio njihov pjevač.

Pjesmom ''Gori vatra'' 1973. godine nastupao je u Luksemburgu na Euroviziji. Iako se nije visoko plasirao Čoli je taj nastup bio vjetar u leđa i početak njegove prave glazbene karijere koja je doživjela vrhunac krajem 70-ih.

Pjesma ''Ruška'', koju je izvodio Matko Knešaurek objavljena je 1985. godine na ploči naziva "Ti si mi u krvi". Istoimena pjesma jedna od njegovih najljepših pjesama i najdirljivijih balada sna ovim prostorima.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju