Općina proglasila Jasmina drugim duelistom.

Farmerima jutro nije krenulo najbolje. Za verbalno i psihičko nasilje, a osobito ono fizičko te ekscesno ponašanje nema mjesta na farmi. Jasminovo današnje ponašanje uzrokovalo je rijeku suza kod farmera, ali i preokret kod odabira drugog duelista. S obzirom na to da je Jasmin prekršio farmerska pravila ponašanja te se oglušio na upozorenja, Općina je donijela odluku te za drugog duelista odabrala Jasmina kao i kategoriju dvoboja.



Pogledajte kako je došlo do svađe između Jasmina i Anice: 


Slažete li se s odlukom Općine?

glasova:



Prije nego što je Drele farmerima priopćio odluku Općine, s farmerima je prokomentirao protekle događaje. Današnji dan za dosta je farmera protekao u suzama. Jasmin je bio uzrok Aničinih i Štefičinih suza. „Što smo duže skupa, sve više i više vidimo prava lica pojedinaca. Tako bih sada istaknula, eksplicitno, malog Jasmina kojega se konstantno štiti. Dok smo mi drugi mršavili i bili gladni on je jeo.“, osvrnula se Anica na Jasmina pogođena njegovim današnjim ispadom.



„Budale stare sam nazvao zato što se tako netko i ponaša.“, prokomentirao je Jasmin pogrdne nazive kojima časti farmere i dodao: „Naravno da sam je nazvao budala stara. Tako sam naučio i tako ću reći svima.“. A odlukom Općine nije razočaran: „Nisam nimalo razočaran. Ostao ili izašao, meni je svejedno.“



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju