U šestoj emisiji natjecanje su napustili Petra Kurtela i mentor Damir Horvatinčić.

U šestoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama', u kojoj su gledatelji po prvi put sudjelovali u ocjenjivanju kandidata, natjecanje su napustili Petra Kurtela i mentor Damir Horvatinčić. Kao zadnji ples otplesali su paso doble. Želim zahvaliti svima koji su glasovali i Novoj TV jer ne znam u kojem bih svemiru mogla vježbati i plesati svaki dan s ovakvim profesionalcem, to je privilegija“, izjavila je Petra nakon ispadanja.

„Zahvaljujem se Petri jer je bila dobra učenica, ponosan sam na nju“, dodao je Damir koji je i prije njihova nastupa otkrio koliko su se on i Petra povezali kroz ples. „Ples je emocija i prikaz našeg odnosa. Skužili smo se i mislim da nam sad samo može biti bolje“, rekao je Damir, a zatim su ih preuzele emocije.

U intervjuu su nam otkrili jesu li zadovoljni zadnjim nastupom, je li im neobično započeti dan bez treninga, što im je najbolje u cijelom procesu, koji im je najdraži ples te mnoge druge zanimljivosti koje su ih pratile na plesnom putu.

Za zvijezde i plesače nema predaha jer već u idućoj epizodi preostalih osam plesnih parova okušat će se u plesnom izazovu koji će im zadati Pedro Soltz. Kakav će zadatak pred kandidate staviti prošlogodišnji pobjednik, doznat ćemo uskoro na Novoj TV! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju