Žiriju su se predstavili brojni kandidati s neobičnim i nesvakidašnjim talentima!

Nakon godinu i pol pauze, četveročlani žiri Supertalenta - Martina Tomčić, Janko Popović Volarić, Maja Šuput te Davor Bilman ponovno je sjeo za sudački stol najpopularnijeg talent showa u svijetu. Unutar osam dana, koliko su se snimale audicije nove sezone, žiriju su se predstavili raznoliki kandidati te sa svojim talentima pokušali izboriti prolazak u daljnju fazu showa. Tako su se žiriju predstavili brojni pjevači, plesači, akrobati, imitatori, iluzionisti, kao i oni natjecatelji s neobičnim i nesvakidašnjim talentima.

''Moja jubilarna, peta sezona Supertalenta bila je, usudila bih se reći, najizazovnija i najposebnija u audicijskom segmentu. Pandemija je određivala tijek snimanja, ali i razotkrila pregršt osebujnih karaktera naših kandidata i njihovih talenata. S velikim uzbuđenjem očekujem polufinalne emisije'', kazala je Martina, a s njom se slaže i ostatak žirija koji jedva čeka ponovno se okupiti i vidjeti što će oni najbolji od najboljih koje su odabrali pripremiti za polufinale showa.Osim sjajnih talenata koji su izazvali divljenje i bujicu emocija kod žirija, kao i onih kojima su stisnuli iks te poželjeli više sreće drugi put, žiri se, slažu se svi, odlično zabavljao tijekom svih dana snimanja. Posebno zanimljivi momenti bili su oni kada su se i sami poželjeli okušati u talentu s kojim su se natjecatelji došli predstaviti. Tako su Maja i Janko, nakon izvrsne točke natjecatelja žonglera Alexandera Koblykova iz Ukrajine, i sami se poželjeli okušati u žongliranju s nekoliko loptica. ''Izgledalo je tako jednostavno, kao da to svatko može napraviti!'' poručila mu je Maja, a potom se složila s Jankom kako to i nije tako jednostavno kako im je Alexander uprizorio.

Nakon što je žiri pogledao sve nastupe, najteži dio bio je od brojnih talenta koje su pustili u sljedeći krug natjecanja s minimalno tri glasa da, odabrati koje ćemo sve natjecatelje gledati u polufinalnim emisijama. Sudeći prema brojnim talentima koji su stali pred žiri, gledatelje očekuje vrlo uzbudljiva sezona Supertalenta!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju