Potraga za talentima je završena

Nakon osam uzbudljivih snimajućih dana, audicije za jubilarnu 10. sezonu Supertalenta privedene su kraju. Članovi žirija – Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek, Maja Šuput i Davor Bilman – ponovno su sjeli za sudački stol najpoznatijeg talent showa na svijetu, a u ovom dinamičnom, zabavnom i sadržajnom periodu predstavili su im se brojni zanimljivi izvođači. Od preko tisuću prijavljenih kandidata, na audicijama za 10. sezonu svoju su priliku na pozornici dobili akrobati, slikari, plesači, imitatori i glazbenici, a žiri je imao prilike vidjeti i neke specifične talente kao što su trbuhozborstvo, gutanje mačeva, bacanje noževa, performans s nunčakama i instrukcije crtanja.Kod žirija su mnogi kandidati izazvali divljenje, šok ili bujicu emocija, dok su pojedincima koji ih nisu uspjeli impresionirati podijelili ikseve, no zbog raznolikih točaka i pozitivne atmosfere svi su se na setu za vrijeme snimanja odlično zabavljali. Posebno zanimljivi trenuci bili su oni kada su i sami članovi žirija poželjeli sudjelovati u točkama kandidata, pa je tako Fabijan Pavao Medvešek za vrijeme nastupa akrobatkinje Nieves Raquel završio naglavačke u kolutu koji se vrti.

 

Osim toga, žiri je uživao u interaktivnim nastupima u kojima su i sami imali prilike testirati ili otkrivati vlastite talente, pa su za vrijeme točke kandidata Benarisa svi uzeli olovku u ruke i prošli poduku crtanja koju im je održao. „Nikad nismo imali nekoga tko ovako objašnjava. Imali smo raznorazne slikare, umjetnike koji su raznim tehnikama nešto crtali… Obzirom na rezultate, moram priznati da ste mene fino educirali“, zaključila je Maja.


Pojedine točke članovima žirija utjerale su i dozu straha u kosti, a jedan takav bio je nastup djevojčice Liberty koja ih je šokirala iznadprosječnom fleksibilnošću. „Ti si najslađa djevojčica s najodvratnijom točkom koju sam ikad vidjela – no to je kompliment“, poručila je Martina koju je Liberty oduševila svojim talentom.


Dok su izvrsni kandidati na audicijama za jubilarnu sezonu stvarali trenutke za pamćenje, o svakom detalju – od prostora, rasvjete i rekvizita do kamere i tehničke podrške – neumorno je brinuo produkcijski tim koji se sastoji od otprilike 130 profesionalaca. Da bi svaki trenutak i detalj na pozornici i izvan nje bio zabilježen, audicije su se snimale s ukupno 14 kamera, a optimalnoj atmosferi u prostranom studiju koji se proteže na 1 600 četvornih metara doprinijelo je 160-ak rasvjetnih tijela.

Potraga za talentima je završena, a što sve donosi 10. sezona koja garantira pregršt noviteta i iznenađenja, gledatelji će doznati ove jeseni!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju