Za sve one koji su se pitali kako naše dugokose kandidatkinje postanu ćelave, kako izgleda lijepljenje brade i koliko trajeizrada jedne maske donosimo odgovore!

Neke su trajale više od sedam sati, za većinu je trebala protetika, a u sve je uloženo jako puno trudamaske kandidata showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' doista su nevjerojatne!

Prepoznajete li tko se krije iza ove nevjerojatne maske?

glasova:

Već ćemo sutra saznati imena finalista pete sezone showa, a do tada pogledajmo kako se izrađuju maske.

 

Ako još do sada niste prepoznali, na slici se nalazi Davor Dretar Drele koji u polufinalu postaje popularna američka reperica Missy Elliott.

Za tu je transformaciju dobio velika usta kao i protetiku kako bi se dobili širi obrazi, a da bi bio što vjerniji imao je umjetne zube i naravno neizostavnu periku.

Najdugotrajnije maske bile su Amela Ćurića, Matka Knešaureka, a njima se pridružila i Katarina Baban koja je zbog ćelave glave satima bila u make up-u.

Kako bi neka od naših dugokosih kandidatkinja postala ćelava potrebno je uložiti puno vremena i truda. Ne brinite, ne šišaju se!

Postoji tehnika motanja kose preko koje ide mrežica, a tek se na to stavlja ćelava glava, objasnila nam je majstorica šminke Martina Novaković i voditeljica sektora koji se brine da svaka dlaka bude na svome mjestu showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Od svih osmero kandidata najdugotrajnija maska bila je Amela Ćurića koji je proveo šest sati na šminkanju.

Veliku protetiku Amel je dobio za ulogu Barry Whitea - ćelava glavu na koju je dijelom išla kosa, dok su se kompletna brada i brkovi lijepili dlaku po dlaku bili su na Amelu za ovu ulogu.

via GIPHY

Nakon što ste saznali male tajne velikih majstorica maske zavirite među TLZP gifove i podijelite s nama koji vam je najbolji!

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju