Donosimo nove zanimljive backstage trenutke Supertalenta.

Dojmljivi, uzbudljivi i atraktivni nastupi obilježili su četvrtu audicijsku epizodu Supertalenta. Na velikoj pozornici i pred žirijem koji čine Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek, Maja Šuput i Davor Bilman, predstavilo se deset novih kandidata. Pobijedili su sami sebe i svoje strahove te hrabro predstavili ono što vole raditi s jednim ciljem – prolazak u daljnje natjecanje.

U samoj završnici emisije žiriju se predstavio Ilija Babić koji je na poseban način dirnuo Fabijana svojim nastupom, vještinama u sviranju neobičnih bubnjeva, pa je od njega dobio zlatni gumb i direktni prolazak u polufinale! Fabijan je otkrio da ga je Ilija podsjetio na njega jer je u mladosti htio sa svojim bendom živjeti od glazbe. „Stvarno mislim da si izabrao ono što trebaš raditi u životu. To da si putovao s glazbom i stvarno se tome prepustio, da je to bio tvoj jedini izvor i način života – za to treba sve drugo na neki način potisnuti i maknuti se, bila to obitelj, prijatelji ili neki prirodni slijed života. Mislim da je to velika stvar i u to ime mislim da ti mogu eventualno pomoći na tom putovanju sa svojim jednim zlatnim gumbom“, objasnio je Fabijan svoju odluku.

Spoj rock'n'rolla i akrobacije pokazale su članice PK CAF Spliters koje su sa sobom donijele zaraznu energiju i osvojile niz komplimenata. U nastup je posebno ugradio svoju osobnost Antoneli Mištrafović koji je prvi reper ove sezone. Umjetničkog imena Lenny Fist iznenadio je publiku i žiri te uz sve poteškoće svima pokazao da može ostvariti što god poželi. Jedan od talenata bio je i predstavljanje brzog slikanja koji je demonstrirao Pali Baša i započeo svoj nastup tajanstveno ne otkrivši svoj identitet. Osim što se na njegovom platnu nalazio naslikani portret Jacka Sparrowa iz popularnog filmskog serijala 'Pirati s Kariba', nakon što je Pali Baša spustio ogrtač i okrenuo se prema publici otkrio je da se i sam vjerno prerušio u njegov lik.

Trio Vertex pobrinuo se da žiri i publika ostanu bez daha i pomno prate svaki njihov akrobatski pokret. Probudili su poseban adrenalin i raspametili žiri. Kad se u akrobacije doda ples pojave se Silvija i Miroslav Kasumović iz Osijeka koji su u to dodali malo romantike i dobili odličan spoj. Autorsku pjesmu predstavio je Luka Kolenko i potpuno otkrio svoju emocionalnu stranu. Dok su mu neki članovi žirija zamjerili što su ga emocije preuzele jer se previše unio u pjesmu, Martina mu je dala punu podršku.

Iako se predstavio kao sramežljiv i introvertan mladić Ivo Marinković na audicijskom nastupu pjevao je kao slavuj i očarao žiri koji se zapitao je li uistinu introvert. Među kandidatima je bio i 73-godišnji Superman iz Užica, Milovan Milutonović, koji se predstavio trčanjem sa 100 kilograma. Zabavio je publiku i žiri, no to nije bilo dovoljno za prolazak u daljnje natjecanje.

Njihove trenutke iza pozornice zabilježila je ekipa Nove TV i možete ih pogledati u novom backstage videu. 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju