Dokumentarni film „Pozivnica za kraljevsko vjenčanje“ svečano odbrojava trenutke do spektakularnog vjenčanja.

Trevor McDonald i Julie Etchingham otkrivaju detalje koji se događaju u ovakvim svečanim događajima, donose pregled ljudi koji se nalaze u središtu planiranja svečanih prigoda poput ove, poput kraljevskog cvjećara, tvoraca kolačića pa sve do krojača koji su izrađivali haljine. Gledatelji će moći zaviriti i u crkvu St George u dvorcu Windsor te otkriti značenje toga mjesta za Harryja i Meghan.

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavat će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju