Uzbudljiva treća epizoda Supertalenta samo što nije počela, a doznajte kako se natjecatelji pripremaju.

Još nas malo dijeli do početka treće epizode polufinalne emisije Supertalenta. Natjecatelji se pripremaju, ponavljaju svoje točke, ali se i druže u backstageu. 

Večeras ćemo vidjeti malu stepericu Ritu Sinanović koja nam priprema posebnu priču. Plesom će se predstaviti i Hrvatski Cheerleading klub Široki od kojih ćemo doznati kako navijaju na posebnim spektaklima. 

Svoje glasovne sposobnosti pokazat će nam Antonia Dora Pleško koja će pokušati opravdati zlatni gumb Maje Šuput, a za dobru zabavi u veselu atmosferu pobrinut će se Juan Augustin Lopez zbog kojeg ćete željeti voziti se tramvajima. 

Yo-yo majstor Filip Vojković pokazat će svoje nove trikove, kao i Milan Carević koji će izvesti nogometni freestyle.

Lana i Ana pripremaju glazbeno scenski performans na glasovirima, a Deaf band Dlan ponovno će oduševiti svojim zajedništvom i autorskom pjesmom. 

Kakve će akrobacije izvesti dvojac iz Fipping arta, a kakvu magiju donosi Aleksander Štucl doznat ćete večeras od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju