Svi smo u iščekivanju večerašnje premijere! Pogledajte reakcije s društvenih mreža ususret večerašnjoj prvoj emisiji uživo.

Večeras od 20 sati počinje zabava koja će vas prikovati za male ekrane - počinje''Ples sa zvijezdama''!

Donosimo podsjetnik na najbolje trenutke koji su se dogodili tijekom proba i s nestrpljenjem iščekujemo vidjeti kako će se kandidati snaći na plesnom podiju.

 

Evo, dragi moji prijetelji... @ela.vukovic i ja smo odradili svoj posljednji trening za sutrašnju Live emisiju @plessazvijezdama... To je to... 🤷🏻‍♂️ Sretni smo i zadovoljni, jako jako nestrpljivi da sutra zaplešemo za sve Vas, nadam se da ćete uživati kao što i mi uživamo. Puno smo radili i stvarno se trudili, baš kao i cijela ekipa zvijezda, plesača, koreografa, produkcije... Bravo @novatv_ ... 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼PS. imali smo jučer generalnu probu, i moram vam reći da će sutra u 20.15h početi spektakl koji ce pomaknuti granice u Hrvatskoj, OBEĆAJEM VAM, jer kada vidite @xoxosonjakovac @viktorija7777 @ana.vucak.veljaca @ecijaojdanic @josipapavicicberardini @nivescelsius @slavkosobin @ivansaric @damirkedzo @g.a.r.i.n.h.o kako plešu past ćete na 🍑... BRAVO ljudi, preponosan sam na sve nas... 💞 Hvala svim našim plesačima... #Respect 🙌🏼

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on


Marko Grubnić objavio je fotografiju sa svojom plesnom partnericom Elom Vuković, a Sonja Kovač isječak iz najavnog videa za show ''Ples sa zvijezdama'' u kojem su ona i Gordan Vogleš. 

Video koji je izazvao najviše pažnje definitivno je skeč Viktorije Đonlić Rađe u kojem su sudjelovali njezin plesni partner Marko Mrkić, ali i Viktorijin suprug Dino – ovo ne želite propustiti!

Josipa Pavičić Bernardini objavila je fotografiju s Ivanom Šarićem uz komentar ''Zadarska dica''.


Prijateljstva, zabave i zajedništva ne nedostaje. Prvu emisiju uživo showa ''Ples sa zvijezdama'' gledamo večeras od 20 sati na programu Nove TV.

Show 'Ples sa zvijezdama' ne propustite nedjeljom na Novoj TV, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju