Ekipa vrsnih profesionalaca Nove TV!

U izbornom danu televizijska slika od iznimne je važnosti – gledatelje vodimo na birališta, njihov smo prozor u atmosferu izbornih stožera, tu smo u trenutku kada stignu prve izlazne ankete i kada izraz lica političara govori više od bilo kojeg komentara kojeg naknadno mogu dati. No, da bi višesatna emisija u domovima naših gledatelja nesmetano tekla, potrebni su tjedni priprema te predani rad i posvećenost vrsnih profesionalaca Nove TV. To su pojedinci koje ne viđamo pred kamerama, no njihova je uloga neizostavna u cijelom procesu i upravo oni brinu za to da sve relevantne informacije budu na vrijeme dostavljene i upakirane u najatraktivniji grafički prikaz.



„Tu je čitav tim, svatko apsolutno posvećen svom dijelu posla, svi smo jako uigrani i taj dan smo svi tu jedni za druge“, kaže urednica izborne emisije Ivana Ivančić i dodaje: „To je prilika svima nama da potvrdimo svoje znanje, naučimo nešto novo i dignemo ljestvicu sadržaja koji Nova TV proizvodi na još jednu stepenicu više. Volimo micati granice i pokazivati da zajedno, i u timu, možemo uvijek otići korak dalje“.

Da ekipa Nova TV to radi najbolje, kako u svakodnevnim informativnim emisijama, tako i u onima izbornima, već su puno puta potvrdili i građani, odabravši u najvećem broju upravo Novu TV za praćenje izbora. Sada smo kadrove s prednje strane kamera zamijenili onima iza njih i otkrivamo tko su ti pojedinci koji stvaraju izborni sadržaj i kako funkcionira priprema i realizacija višesatne emisije uživo.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju