Country zvijezda vraća se u rodni grad...

 "Zauvijek moja“ film je koji prati dirljivu priču o složenosti ljubavi, ali dotiče se i teme utjecanja odluka iz prošlosti na sadašnje živote. Radnja filma smještena je u malom gradu, a prati priču Liama Pagea, zvijezdu country glazbe, koji se vraća nakon 8 godina u svoj rodni grad, nakon što je ostavio zaručnicu pred oltarom.

Film balansira vješto između tipičnog jednostavnog života u malom gradu i blještave glazbene industrije te se na taj način i uspoređuju životi glavnih likova. Priča filma vrti se oko tema ljubavi, iskupljenja i drugih prilika. Liamov povratak u grad potiče ga da se suoči s posljedicama te odnosima koje je ostavio iza sebe. Liam pokušava ponovo uspostaviti kontakt s Josie, svojom bivšom zaručnicom.

Country pjesme u filmu nadopunjuju atmosferu i priči dodaju dubinu. Glazba služi kao sredstvo putem kojeg likovi izražavaju svoje osjećaje i povezuju se.

Evolucija Liama Pagea od sebičnog slavnog umjetnika do poniznog pojedinca čini srž priče. Njegov povratak u grad pokreće lanac emocija kako za njega tako i za ljude koje je ostavio iza sebe. Film vješto prikazuje borbe i rast likova, prikazujući proces opraštanja. Kako se Liamova priča odvija, film poziva da razmislimo o vlastitim životima i odlukama koje donosimo.

Romantičnu dramu "Zauvijek moja" ne propustite u subotu u popodnevnom terminu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju