Uskoro javne audicije u kazalištima četiri hrvatska grada - Splitu, Rijeci, Zagrebu i Osijeku!

Supertalent, svjetski popularni show koji broji milijune obožavatelja uskoro se vraća na male ekrane. Prijave su zatvorene, a među 2000 prijava samo će neki talenti dobiti priliku pristupiti na audicijama koje se od idućeg vikenda počinju održavati diljem Hrvatske.

Tristotinjak talenata pristupit će na javnim audicijama u četiri hrvatska grada. Svoj talent predstavit će na pozornicama kazališta u Splitu, Rijeci, Zagrebu i Osijeku. Produkcijski tim najpopularnijeg svjetskog TV formata na audicijama će dočekati talentirane natjecatelje koji će se boriti za prolaz u sljedeći krug natjecanja. Oni će morati pokazati sve svoje vještine i talente i njima impresionirati žiri. Dosadašnje sezone imale su tri člana, a ove godine emisija donosi novo iznenađenje – četvrtog člana žirija. Imena članova žirija saznat ćemo uskoro, no bit će to tim profesionalaca koji će svojim ocjenjivanjem i komentarima donijeti procjenu o talentima i njihovim točkama, te samo najbolje pustiti dalje.

Brojni talenti iščekuju svoje DA, te strepe već sada od nadolazećeg X-a stisnutog od strane žirija, no ova sezona donosi i brojne druge novosti koje će začiniti show, a koje ćemo vidjeti već na samim audicijama.


Licencni show naziva 'Got talent', jedan je od svjetski najpopularnijih TV formata, autora Simona Cowella i Kena Warwicka, u produkciji FremantleMedia. Preko 500 milijuna gledatelja uživalo je u Supertalent formatu diljem svijeta, od prvog emitiranja 'Britain’s Got Talent' 2006. godine, do danas.

Supertalent je nagrađivani globalni hit koji ruši rekorde gledanosti u cijelom svijetu. Postao je jedan od najuspješnijih brandova na svijetu i još raste. 'Got Talent' format emitira se u više od 50 teritorija u svijetu, a broj i dalje raste. Show predstavlja plesače, pjevače, komičare, mađioničare, iluzioniste i druge zanimljive talentirane izvođače svih uzrasta. Gdje god je show prikazan, osvojio je srca gledatelja. 2014. godine, show je ušao i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najuspješniji talent show na svijetu!


Ovaj iznimno atraktivni i zabavni show se od prve do zadnje emisije odvija pred publikom i za publiku.
Hrvatska ponovno, u svojoj četvrtoj sezoni, daje priliku najtalentiranijim osobama u zemlji.
Supertalent je u potrazi za neobičnim, nesvakidašnjim, iznenađujućim i maštovitim talentima, a gledatelji će od ovog proljeća show ponovno moći pratiti na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju