Glasujte u anketi i izaberite svoj najdraži par!

Svaki par omiljene serije 'Istanbulska nevjesta' poseban je na svoj način. No, jedna stvar koja im je zajednička je velika ljubav i kemija koja se ne može poreći. 

Izbor najdražeg para je vrlo težak i zato trebamo vašu pomoć. Glasujte u anketi i izaberite svoj najdraži par!



Sureja i Faruk

U njihovoj ljubavi ruže ponovno cvatu. Sureja svojim prisutnošću osvijetljava Faruku svaki trenutak koji provodi s njime. Dolazak Ipekine bebe na svijet potakla ih je da razmišljaju o vlastitoj djeci. Nekada čak i maštaju o tome kako će im život tada izgledati...

Esma i Garip

Izgleda kako ljubav nema rok trajanja. Najbolji dokaz tome su Esma i Garip koji na svoju ljubav nisu zaboravili nakon mnogo minulih godina. No, pravo je pitanje, kada će čvrsta Esma napokon popustiti i prepustiti se jedinom muškarcu u kojeg se nekada davno zaljubila...

Akif i Senem

Par koji je definitivno izazvao najviše smijeha su Senem i Akif. Kada je ona htjela on nije, sada kada on želi – ona ne zna što želi. Zbunjeni Akif i 'Teta' imaju kemiju koja se ne može poreći, no, sama zaljubljenost nekada nije dosta. Hoće li se naš 'don Juan' odnosno Akif napokon ohrabriti i reći Senem što osjeća? Nadamo se da hoće jer ovaj par ne prestaje oduševljavati, ali i nasmijavati.



Ipek i Fikret

Par koji nas uči što zaista znači 'u dobru i u zlu' su Ipek i Fikret. Dok Ipek prolazi kroz vrlo teško razdoblje u životu – vrlo uznemirujuć porod i postporođajnu depresiju, Fikret radi sve kako bi joj olakšao. Također, čini sve što može kako bi njihova beba bila voljena kao da su uz nju dva roditelja. Ako to nije istinska ljubav i požrtvovnost, što jest?



Murat i Bade

Kada je ona bila zaljubljena u njega, on se njom poigravao. Sada kada je više ne može dobiti ju želi. Murat i Bade najmlađi su par, ali i najslađi. Jer najslađe je ono što ne možeš imati, zar ne? Bade je odlučila razmaženog Murata naučiti lekciju kako ne može uvijek dobiti sve što želi te da se za onu koju voli ipak mora malo pomučiti. Ono što se ne može poreći jest da su zaista lijep par...


 

Burdžu i Osman

Iako Osman odaje dojam kao vrlo sramežljiv i povučen, ipak, doduše na svoj način, zna pokazati nekome da mu se dopada. Burdžu je, moglo bi se reći sve obrnuto od Osmana – uvijek nasmijana i vesela te nimalo zabrinuta za razliku od Osmana. Suprotnosti se privlače , a ako Osman i Burdžu završe zajedno mogli bi se nadopunjavati u karakterima.

Koji je vama najdraži par?

glasova:





Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju