Humanitarna akcija održava se u utorak 19. prosinca u 21 sat.

Koncert Želim život dobio je naziv po iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je tada 29-ogodišnja Ana Rukavina Erceg uputila najbližim prijateljima. Jedanaest godina kasnije, njezina plemenita misija – pomoći teško oboljelima u Hrvatskoj i svijetu – živi i dalje i to zahvaljujući Zakladi Ana Rukavina i Novoj TV koje i ove godine na glavnom zagrebačkom trgu organiziraju humanitarni koncert.

Dok posjetitelji i gledatelji pred malim ekranima budu uživali u nastupima velikih imena domaće i regionalne glazbene scene, poput Halida Bešlića, Indire, Crvene jabuke, Maje Šuput, Miroslava Škore, Ivana Zaka, Vatre, Lane Jurčević, Borisa Novkovića, Opće opasnosti, Mie Dimšić i Nives Celzijus, u call centru kavane Johann Franck poznata lica iz hrvatskog javnog života javljat će se na humanitarni telefon.




Pozivom na broj 060 9000 (5 kn + PDV) građani još jednom imaju priliku donirati sredstva za daljnje prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

U ovu plemenitu priču uključila su se brojna zaštitna lica Nove TV, ekipa serije Čista ljubav i brojni drugi koji su pozvali građane da se priključe humanitarnoj akciji „Želim život“ i daju doprinos radu Zaklade Ana Rukavina.





 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju