U emisiji 'Zdravlje na kvadrat' saznajte kako na jednostavan način iskoristiti svježe voće i povrće te napraviti svježi sok.

Poražavajući podatak je porast broja oboljelih od dijabetesa u Hrvatskoj, ali i činjenica da se najčešći tip šećerne bolesti, TIP 2, sada sve više javlja u mlađoj životnoj dobi. U 'Zdravlju na kvadrat' ekipa emisije govorit će o šećernoj bolesti, jednoj od najraširenijih kroničnih bolesti današnjice, i dati odgovor na pitanje zašto je potrebno napraviti samokontrolu vrijednosti glukoze u krvi.

Krajnici su male nakupine tkiva na stražnjoj strani usta, u ždrijelu. Dio su imunološkog sustava i pomažu tijelu u borbi protiv infekcija. Novinari 'Zdravlja na kvadrat' pitali su liječnika koje zdravstvene probleme mogu uzrokovati krajnici i kako ih liječiti.

Što je artroskopija, kome je namijenjena i kad je obaviti? Kako izliječiti ostale ortopedske tegobe i riješiti se omraženih čukljeva? Odgovore donosi ovotjedno izdanje emisije 'Zdravlje na kvadrat'.

'Zdravlje na kvadrat' donosi i priču o najnovijim trendovima u dentalnoj medicini. Što je to All-on-4 metoda te čemu služi tzv. "rajski plin" i je li bol kod stomatologa stvarno svedena na minimum, gledatelji imaju priliku doznati u ovotjednoj epizodi emisije.

Ukoliko započnemo dan sa svježe iscijeđenim sokom, tijelo će nam dobiti energiju te izbacit toksine.Novinari emisije gledateljima će pokazati kako na jednostavan način iskoristiti svježe voće i povrće te napraviti svježi sok.

Brojne poznate osobe, manekenke, blogerice i glumice okupile su se na druženju portala Zadovoljna.hr, i to s jednim ciljem – doći do rješenja kako biti zadovoljna iznutra i izvana! Ondje je bila i ekipa 'Zdravlja na kvadrat'.

U rubrici 'Vi pitate' ekipa 'Zdravlja na kvadrat' govorit će o kućnoj njezi.

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 8 srpnja na Novoj TV i u nedjelju, 9. srpnja na Doma TV, a prošlotjednu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju