Luka ''Jedva čekam da ovo postane baš pravo natjecanje s dva para.''

Bitka za titulu pobjedničkog para zabavnog natjecateljskog showa 'Ljepotice i genijalci' sve je teža. Parova je sve manje, u prošloj epizodi natjecanje su napustili Marino i Petra, a međuljudski odnosi postali su zategnuti nakon što je Karlo odabrao Luku za eliminacijski izazov.



Pred kandidatkinjama je u ovoj epizodi izazov u kojem će morati prezentirati neku od država koja im bude dodijeljena, a morat će izgledati i zvučati kao da su došle iz te zemlje. „Vidim da će neke djevojke imati problema s geografijom opet“, zaključuje Luka.

Igra se zakuhala, a izazov ni djevojkama nije lako pao. „Putovala sam jedino u Bosnu. Nisam baš najbolje“, govori Martina koja se mora dobro pripremiti za izazov jer je sve od danas u rukama kandidata. Parovi koji ne pobijede u izazovima, od sada automatski odlaze u eliminacijski krug, osim ako ne dođe do pobjede jednog para u oba izazova. U tom slučaju jedan par će moći odabrati par kojeg će spasiti od eliminacija. „Čuo sam od nekih ljudi da smo ja i Helena svima simpatični i to je sve super, ali sam isto čuo da nismo nikom prijetnja u izazovima, što im se vrlo lako može obiti o glavu“, govori Karlo. „Jedva čekam da ovo postane baš pravo natjecanje s dva para“, priznaje Luka kojem odgovara novi način igre.

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji: 



Zaoštrava se bitka za ostanak, kandidatima je sve teže, a kako će se Adriana, Helena, Martina i Ena iskazati u poznavanju kulture raznih država, gledatelji će moći vidjeti večeras od 22.30 sati u showu 'Ljepotice i genijalci' na Novoj TV.

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju