Nova sezona čekala se s nestrpljenjem.

Spektakularno otvorenje nove sezona showa „Ples sa zvijezdama“ najgledanija je emisija ove godine, a to potvrđuju i brojke – emisija je dosegnula ukupno 1.107.288 gledatelja. Upoznali smo 13 plesnih parova u prvoj emisiji uživo, a već sljedeće nedjelje netko od njih morat će napustiti show.

Budući da se „Ples sa zvijezdama“ emitira uživo za plesne parove to znači da nema ispravljanja – jedna je prilika za nastup i moraju je najbolje iskoristiti. Upravo zbog toga često se potkradu neke greške i zanimljive situacije koje zabave publiku.

Tako se u prvoj emisiji dogodilo paru koji čine kuhar Mario Mandarić i mentorica Helena Naletilić. Naime, imali su nekoliko nezgodnih situacija tijekom koreografije, a Mario je to komentirao i na društvenim mrežama: „Sinoć smo odradili prvu emisiju. Dobio sam lakat u facu i zamalo slomio nogu. Tko zna šta nas tek čeka u drugoj emisiji.“

 

 

 

Osim plesnih parova, novog voditeljskog para, pozornost privlači i stari sastav žirija. Već u prošloj sezoni Marko Ciboci dobio je titulu najstrožeg člana žirija. Upravo je svojom strogoćom i zanimljivim komentarima osvojio gledatelje i ostvario veliku popularnost.

 

 

U istom tonu nastavio je i ove sezone pa je dijelio dosta niže ocjene za razliku od svojih kolega iz žirija. Tako su Fran Lauš i Rebecca Krajnović u prvoj emisiji uživo osvojili Cibocijevu ocjenu 2. No, nema mjesta za brigu – prema Markovoj bodovnoj ljestvici ocjena 2 uopće nije loša!

 

 

Ne propustite emisije svake nedjelje na Novoj TV, zaplesati s kandidatima u emisiji uživo ali i s Fredom na Instagramu i TikToku te škicnuti što se sve događa iza tv kamera u ''Liveu s Lucianom'', te svim ostalim digitalnim kanalima Nove TV! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju