Žanamari Perčić nastupit će u showu NOVE TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Otkrila je što bi najviše htjela isprobati u emisiji, ali i kako će se to odraziti na njezin brak...

'Naš brak s malim djetetom na životu održava maštanje o budućnosti i odlazak na drugi medeni mjesec!', komentirala je u šali pjevačica Žanamari koja zbog 15-mjesečne Gabrijele nema previše vremena za svojeg supruga Marija. Unatoč tomu, žive u idiličnoj vezi u kojoj strast pršti i u ljubavi i u svađi. Žana će se uskoro boriti za pobjedu u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

'Maki je zaista talentiran muž. Pa kad pršti strast ond se nekad i posvađaš, ali na snimkanju fotki se nikad ne svađamo ili spotova, ja ga uvijek slušam. Nekad sam ja malo lijeni dio našeg dua', rekla je Žanamari.


Plavokosa ljepotica članica je Mense s kvocijentom inteligencije 156. Uskoro ćemo je gledati u showu NOVE TV 'Tvoje lice zvuči poznato' kao jednu od natjecateljica. 'Prince je moj idol, tako da bi se voljela okušati da njega imitiram, iako glasovno jako volim rock muške vokale, onako onu rašpu, to mi je baš izazov, teško je, teško je 3 minute pjevat takvim glasom, ali baš zato bi htjela to probati', rekla je Žanamari. Gabrijelu će za vrijeme snimanja emisije čuvati tata Mario pa će zbog napornog tempa ovaj bračni par imati još manje vremena za sebe.Što je o tome otkrila Žanamari, ali i kakav savjet ima za sve parove s malom djecom, provjerite u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju