Plavi tim sa šest bodova razlike osvojio imunitet, a crveni nominirao Ivonu

Iako su se članovi plavog tima požalili na iscrpljenost te osjetan pad energije i snage u posljednjih nekoliko dana na otoku, to se nije moglo zaključiti po ishodu prvog ovotjednog izazova za plemenski imunitet koji im je sa šest bodova razlike u odnosu na crveni tim donio uvjerljivu pobjedu i spas od nominacija.

Kandidati su ovoga puta na leđima morali držati polugu na koju su im pomoćnici sa svake strane postupno dodavali vreće koje teže 30, 15, 10 i 7.5 kilograma, a zavidnu snagu pokazao je ne samo muški, već i ženski dio tima.

 

Posebno se u izazovu istaknula nova kandidatkinja Nevena koja je pobijedila u dvjema rundama protiv Milice i Maše, koje su već poznate kao vrlo borbene igračice, te tako plavom timu donijela odlučujući osmi bod za pobjedu. „Ja sam obećala timu da ću dati sve od sebe i danas sam stvarno dala sve od sebe. Imala sam neki dobar predosjećaj i tražila sam ih da idem u drugu rundu“, rekla je Nevena.
Dok su se članovi plavog tima mirne glave vratili u svoj kamp, crveni je tim morao pristupiti izazovu za osobni imunitet u kojem je najdulje izdržao novi kandidat Ramiz kojemu je pripala ogrlica za imunitet. Iako su članovi plavog tima bili gotovo sigurni da će crveni nominirati Ramiza, on je osvajanjem imuniteta eliminirao tu mogućnost. Ostali kandidati iz njegova tima uputili su se na Plemensko vijeće gdje su međusobnim glasovima odlučivali tko je među njima najslabija karika, a glasovanje je i ovoga puta bilo vrlo napeto.

 

Najviše nominacija skupile su Ivona i Mina, a zbog izjednačenog broja glasova među njima kandidati su pristupili drugoj rundi glasovanja u kojoj su javno morali odabrati koja će od njih dvije postati prvi član duela za ispadanje. U drugom krugu više je glasova skupila Ivona kojoj će ovo biti drugi duel za ispadanje. „Ništa to ne mijenja o meni kao osobi. Ovo je igra, netko je došao s nekim motivom i ima svoje ciljeve i svoja sredstva, a ja sam došla ovdje igrati srcem i tako ću i otići, ako odem“, rekla je Ivona dodavši da je nominacija nije pretjerano iznenadila jer je na temelju energije unutar tima predosjetila takav ishod.

Crveni tim je rekao svoje, a Ivona će se ponovo naći u duelu s još jednim kandidatom. Hoće li to biti kandidat iz plavog tima ili će u duel ići s nekime iz svog tima doznat će se nakon drugog izazova za plemenski imunitet koji tek slijedi.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju